Niestety Twój system operacyjny nie jest już wspierany i dlatego nie możemy poprawnie wyświetlić tej strony. Przepraszamy za utrudnienia.

Aktualności

powrót do listy

Z GRUNTU ZDROWO

Polecane | Programy |
Z GRUNTU ZDROWO
Z GRUNTU ZDROWO  Foto: TVN

Z GRUNTU ZDROWO

Program, Polska, rok produkcji: 2019

Tadeusz Muller miłość do gotowania odziedziczył w genach. Z wykształcenia psycholog, który na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim nowym programie "Z gruntu zdrowo" udowodni, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz pojedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokaże przepisy na dania, które będą prawdziwymi bombami witaminowymi. Zapraszamy do ITVN Extra w piątki, od 6 września, o godzinie 19:35 (CET – Berlin, Paryż), 19:35 (CST – Chicago), 20:35 (EST – Nowy Jork).

Z GRUNTU ZDROWOZ GRUNTU ZDROWO
Foto: TVN

W pierwszym odcinku udamy się z Tadeuszem do Kosowa Lackiego na Mazowszu, gdzie buraki uprawiane są z należytą im uwagą. O tym jak wymagająca jest uprawa tych warzyw i o ich najciekawszych odmianach opowie mu Bartek, który jakiś czas temu porzucił swoje warszawskie życie i przeprowadził się na wieś. Razem z Tadeuszem przygotują pyszną kanapkę z burakiem z ogniska oraz kozim serem. W swoim studio nasz prowadzący zdradzi widzom przepis na zakwas z buraków, buraczaną tartę z twarogiem oraz zupę krem.

 

Na mapie jego podróży znajdą się też Jastrzębniki niedaleko Kalisza, gdzie szukać będzie pomidorów idealnych oraz Małopolska, gdzie uda się na biouprawę cebuli!

 

TEKST TVN

SEXY KUCHNIA MAGDY GESSLER
Następny artykuł:

SEXY KUCHNIA MAGDY GESSLER

tvnpix