Niestety Twój system operacyjny nie jest już wspierany i dlatego nie możemy poprawnie wyświetlić tej strony. Przepraszamy za utrudnienia.

Aktualności

powrót do listy

KUCHNIA DLA ODWAŻNYCH

Polecane | Programy |
KUCHNIA DLA ODWAŻNYCH
KUCHNIA DLA ODWAŻNYCH  Foto: TVN

KUCHNIA DLA ODWAŻNYCH

Program kulinarny, Polska, rok produkcji: 2018

Bycze jądra, kozie nerki, wątróbki z dorsza, ozory wołowe i strusie żołądki. To jedne z niewielu produktów, z których Walenty Kania potrafi przyrządzić prawdziwą ucztę. Z wykształcenia jest technologiem żywności i zootechnikiem, a z pasji kucharzem, podróżnikiem i koneserem wszelkich jedzeniowych osobliwości. W "Kuchni dla odważnych" Walenty przekonuje, że można zjeść niemal wszystko! Zapraszamy do ITVN Extra w każdą środę o godzinie 19:35 (CET – Berlin, Paryż), 19:35 (CST – Chicago), 20:35 (EST – Nowy Jork, Toronto).

 

W tym sezonie programu „Kuchnia dla odważnych” Walenty opuszcza swojego foodtrucka by przygotować oryginalne dania, inspirowane odwiedzanymi przez niego miejscami w Polsce. Mózg wieprzowy w panierce, podany w formie klasycznego burgera, kura pieczona w ziemi pod Gorcami, królicze nerki dla uczestników festiwalu w Barcicach i rosół z gołębia to tylko niektóre pozycje w menu Walentego. Podróże i przyjaciele z którymi lub dla których gotuje są jego inspiracją. Jak na nietuzinkowe propozycje kulinarne zareagują jego goście?

 

TEKST TVN

WYMARZONE OGRODY
Następny artykuł:

WYMARZONE OGRODY

tvnpix