Z GRUNTU ZDROWO

Z GRUNTU ZDROWO
Z GRUNTU ZDROWO

Z GRUNTU ZDROWO

Program, Polska, rok produkcji: 2019

Tadeusz Muller miłość do gotowania odziedziczył w genach. Z wykształcenia psycholog, który na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim nowym programie "Z gruntu zdrowo" udowodni, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz pojedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokaże przepisy na dania, które będą prawdziwymi bombami witaminowymi. Zapraszamy do ITVN Extra w piątki, od 6 września, o godzinie 19:35 (CET – Berlin, Paryż), 19:35 (CST – Chicago), 20:35 (EST – Nowy Jork).

Z GRUNTU ZDROWO
Z GRUNTU ZDROWO

Z GRUNTU ZDROWO

W pierwszym odcinku udamy się z Tadeuszem do Kosowa Lackiego na Mazowszu, gdzie buraki uprawiane są z należytą im uwagą. O tym jak wymagająca jest uprawa tych warzyw i o ich najciekawszych odmianach opowie mu Bartek, który jakiś czas temu porzucił swoje warszawskie życie i przeprowadził się na wieś. Razem z Tadeuszem przygotują pyszną kanapkę z burakiem z ogniska oraz kozim serem. W swoim studio nasz prowadzący zdradzi widzom przepis na zakwas z buraków, buraczaną tartę z twarogiem oraz zupę krem.

Na mapie jego podróży znajdą się też Jastrzębniki niedaleko Kalisza, gdzie szukać będzie pomidorów idealnych oraz Małopolska, gdzie uda się na biouprawę cebuli!

TEKST TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości

FACHOWCY

FACHOWCY

ZŁOMOWISKO PL 12

ZŁOMOWISKO PL 12

DIABELNIE BOSKIE

DIABELNIE BOSKIE

ZGŁOŚ REMONT 9

ZGŁOŚ REMONT 9

KRÓLOWE ŻYCIA

KRÓLOWE ŻYCIA

OSADZONE. BLOK F

OSADZONE. BLOK F