SZTUKA MIĘSA

SZTUKA MIĘSA
SZTUKA MIĘSA

SZTUKA MIĘSA

„Sztuka mięsa” to autorski program kulinarny Tomasza Jakubiaka. Weźmie on pod lupę to, co od wieków jest specjalnością naszej kuchni, czyli mięso. Zapraszamy do ITVN Extra w środy o godzinie 19:35 (CET – Berlin, Paryż), 19.35 (CST – Chicago), 20.35 (EST – Nowy Jork, Toronto).

Zarówno Tomasz, jak i 98 proc. Polaków przyznaje się do jedzenia mięsa. Dzisiaj mięsne dania kojarzą się nie tylko ze "schabowym" czy "mielonym", ale także z coraz odważniejszymi połączeniami. W tym programie kucharz pokaże widzom, jak w prosty sposób z pysznego polskiego mięsa i wędlin przygotować smaczne dania. W każdym z odcinków poznamy lokalnego hodowcę, który opowie, w czym tkwi sekret dobrego mięsa. A prowadzący przygotuje dwa dania, które będą autorskim spojrzeniem na to, co znamy i lubimy m.in. wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę, ryby etc.

TEKST TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości

FACHOWCY

FACHOWCY

ZŁOMOWISKO PL 12

ZŁOMOWISKO PL 12

DIABELNIE BOSKIE

DIABELNIE BOSKIE

ZGŁOŚ REMONT 9

ZGŁOŚ REMONT 9

KRÓLOWE ŻYCIA

KRÓLOWE ŻYCIA

OSADZONE. BLOK F

OSADZONE. BLOK F